Zwarte retro waterkoker, de leukste en best geteste op een rij

De stijl van vroeger in combinatie van de nieuwste technologie maakt de retro waterkoker een gewild keukenapparatuur. De zwarte retro waterkoker hoef je niet meer te verbergen in de je keukenkast. Jouw keuken krijgt een upgrade met deze mooie zwarte retro waterkoker op het aanrecht.  

Wat is de beste zwarte retro waterkoker?

Naast dat de retro waterkoker zwart moet zijn, is het ook fijn als deze over handige functionaliteiten beschikt. Denk aan een temperatuur regelaar, warmhoudfunctie of een droogkook beveiliging. Bedenk goed van te voren wat jij belangrijk vindt aan de zwarte retro waterkoker. 

Om je te helpen bij je keuze voor een zwarte retro waterkoker, hebben wij de beste op een rijtje gezet. Hierin meegenomen de reviews van gebruikers, consumententesten en de prijs-kwaliteitverhouding van de waterkoker. 

Mooiste en beste zwarte retro waterkoker :

  1. KitchenAid Artisan zwarte retro waterkoker
  2. Russel Hobbs retro waterkoker
  3. SMEG zwarte retro waterkoker
  4. MOA retro waterkoker
  5. Blokker retro waterkoker 

1. KitchenAid Artisan zwarte waterkoker

zwarte retro waterkoker Met deze mooie zwarte retro waterkoker kook je water op precies de juiste temperatuur. Je stelt de temperatuur gemakkelijk in tussen de 50 ℃ en 100 ℃. De waterkoker heeft een super snelle kooktijd van 107 seconden, zodat jij niet lang hoeft te wachten op jouw kop thee. Wanneer het geluidssignaal klinkt, weet je dat de waterkoker klaar is. De temperatuurmeter aan de voorkant van de waterkoker laat zien wat de temperatuur van het water is. Handig om te bepalen of het water nog warm genoeg is voor het zetten van een tweede of derde kop thee.

Deze waterkoker heeft een dubbele wand waardoor het water langer warm blijft en de wand minder heet aanvoelt dan gemiddeld. De inhoud van de ketel is 1,5 liter.

Voor- en nadelen:

2. Russell Hobbs Retro zwarte waterkoker

snelle waterkoker Russell HobbsDeze chique zwarte Russell Hobbs Retro waterkoker met snelheid is uitgerust met de modernste technische snufjes en heeft een mooi design. De kooktijd van deze waterkoker is 103 seconden.  Dit is heel snel

Net zoals meer Russel Hobbes waterkoker heeft ook deze waterkoker een handige snelkookfunctie. Eén kop water kookt in 50 seconden*, wat een energiebesparing tot 70% betekent bij elk gebruik. Dankzij de handige 1/2/3 koppen aanduiding binnenin de waterkoker, zet je nooit meer te veel water en wacht je daar niet meer onnodig lang op.

Het uitneembare kalkfilter zorgt ervoor dat kalkdeeltjes niet in je kopje terecht komen.

De voet van de waterkoker is 360 graden. Handig voor zowel links als rechtshandige.

Lees ons hele testrapport over de Russel Hobbs Retro hier inclusief video.  

Voor- en nadelen:

Russell Hobbs Retro Classic Noir Waterkoker

Verkrijgbaar bij:

coolblue.nl (€60,00)
bol.com
amazon.nl
laatst bijgewerkt op:: juni 16, 2024 - 1:18 pm

3. SMEG zwarte retro waterkoker

beste retro waterkoker De waterkokers van SMEG vallen meteen in de smaak en geven jouw keuken een upgrade. De mooie retro look met een roestvrijstalen behuizing in een opvallende frisse kleur maken deze waterkoker uniek. Ze hebben nu zelfs mat zwart!

De indicator van deze waterkoker duidt zowel het aantal liters als het aantal kopjes aan. Zo zie je snel of je genoeg water kookt voor jou en je gasten. Om het deksel te openen, druk je de knop in boven op het deksel. Je plaatst de koker gemakkelijk op zijn station dankzij de 360 graden draaibare voet. Reinig het uitneembare filter in de tuit om de zoveel tijd, om te voorkomen dat kalk in het gekookte water komt. De kook tijd van deze waterkoker is 114 seconden. 

Drink jij veel groene thee en wil jij zelf de temperatuur instellen ? Kies dan voor de SMEG waterkoker met 7 temperatuurstanden. Bekijk deze hier.

Lees ons uitgebreide verslag over de SMEG waterkoker hier. 

Voor- en nadelen:

4. Zwarte retro waterkoker van MOA

MOA retro waterkoker De zwarte retro waterkoker EK3TB van het merk MOA is een echte blikvanger. De waterkoker ziet er uit als een ouderwetse fluitketel en is gemaakt van zwart roestvrij staal. Het geeft het product een stijlvolle en retro-look. De retro-look wordt gecombineerd met een handige, ingebouwde thermometer. Hiermee zie je in één oogopslag hoeveel graden Celsius het water is. Ideaal als je je water niet helemaal kokend wilt hebben. Een groene thee komt bijvoorbeeld beter tot zijn recht als deze bereid wordt met water dat 70 tot 75 graden Celsius warm is.

De waterkoker van MOA ontvangt goede beoordelingen van gebruikers. Lees ze hier.

Voor- en nadelen:

5. Blokker retro zwarte waterkoker

zwarte waterkokerDeze waterkoker van de Blokker waterkoker heeft een retro uitstraling met een inhoud van 1,7 liter. Hij lijkt heel veel op de hierboven genoemde MOA waterkoker. Door het 2200 Watt vermogen wordt het water razendsnel gekookt. Zodra het water gekookt is, wordt de waterkoker automatisch uitgeschakeld.

De RVS waterkoker is voorzien van een droogkookbeveiliging, dat maakt de waterkoker extra veiling in gebruik. De ingebouwde anti-kalkfilter, die tevens uitneembaar is, zorgt ervoor dat eventueel aanwezig klak eruit gefilterd wordt. Daarnaast bevat deze waterkoker een indicator van het waterniveau en een 360 graden draaibare voet.

Een praktische waterkoker dus. Te koop bij blokker.nl voor 34,99

Voor – en nadelen:

Bekijk deze zwarte retro waterkoker bij Blokker:  

Gerelateerde berichten: 

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€181,80)
amazon.nl (€192,48)
coolblue.nl (€249,00)
blokker.nl (€267,80)
laatst bijgewerkt op:: juni 16, 2024 - 1:18 pm

Verkrijgbaar bij:

coolblue.nl (€60,00)
bol.com
amazon.nl
laatst bijgewerkt op:: juni 16, 2024 - 1:18 pm

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€37,99)
blokker.nl (€37,99)
fonq.nl (€37,99)
amazon.nl (€43,99)
laatst bijgewerkt op:: juni 16, 2024 - 1:17 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *