Bedien je Princess Wifi waterkoker via je smartphone en voice control

Princess komt met haar eerste wifi waterkoker die ook met de smartphone en/of voice control te bedienen is. Met de HomeWizard Kitchen app kun je zelf instellen wanneer jouw slimme waterkoker aangaat. Zo kun je iedere ochtend plannen wanneer je thee wilt drinken. Ook voor het opwarmen van babyvoeding biedt deze waterkoker een uitkomst. Vanuit de babykamer zet je alvast de waterkoker aan zodat je sneller kunt voeden. Geen heen en weer geloop meer naar de keuken en direct kokend water bij aankomst. En heb je je handen vol in de keuken? Dan roep je: ‘ Hey Google, zet de waterkoker aan’. 

Waterkoker met app en voice-control
Princess Wifi Moments 236060

Verkrijgbaar bij:

amazon.nl (€102,15)
blokker.nl (€127,99)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: mei 29, 2024 – 1:19 am

Wat kan deze slimme Princess waterkoker met app?

De Princess Wifi Moments 236060 waterkoker heeft een LED-display waarmee je handmatig instellingen kunt instellen en aflezen. Je hoeft dus niet altijd de app of voice control te gebruiken om de waterkoker te bedienen. Het display toont de timer, de instelbare temperatuur, de warmhoudfunctie en de verbinding met wifi. De Princess Wifi waterkoker is voorzien van een waterniveau indicator, zodat je altijd weet of je de waterkoker nog moet bijvullen. De waterkoker heeft een redelijk hoog vermogen waardoor het water snel aan de kook is.

Bediening waterkoker via de App

slimme waterkoker met appBen je even ergens anders in huis of op kantoor en heb je trek in een kopje thee of soep? Dan kun je gebruik maken van de HomeWizard Kitchen app op je smartphone. Hiermee zet je de waterkoker aan op afstand en stel je eventueel ook de gewenste temperatuur in van 40, 50, 60, 70, 80, 90, 95 en 100°C. Ideaal voor verschillende soorten thee en babyvoeding. Via de app kun je het kookproces in de gaten houden en ontvang je bericht als het water de juiste temperatuur heeft bereikt en klaar is voor gebruik.

Timerfunctie

Wil je liever je kopje thee een half uurtje later of om 14:00 uur in de middag? Dan kun je dit met de timer via de app instellen. De waterkoker gaat vanzelf aan op het opgegeven tijdstip. Als de waterkoker klaar is ontvang je een melding op je telefoon. 

Warmhoudfunctie 

De warmhoudfunctie is ook te bedienen via de app. Water is tot 2 uur lang warm te houden. Hiermee hoef je niet elke keer het hele kookproces op te starten.

Bedienen de waterkoker met Google Assistent, Home of Hub

Allerleukste is toch wel dat je de waterkoker kan bedienen met Google Assistent, Home of Hub. En niet alleen aan en uit zetten. Je kunt Google bijvoorbeeld ook instrueren: ‘Hey Google, zet de temperatuur van de waterkoker op 90 °C . Helaas weet Google niet of de waterkoker leeg of vol is. Geen zorgen, het apparaat schakelt automatisch uit en is hierdoor veilig in gebruik! Je ontvangt alleen geen terugkoppeling. Ook niet als het water klaar is met koken.

Waar moet je opletten bij de Princess Wifi Moments 236060 waterkoker ?

Wil je de functies van de app optimaal benutten zoals de timer, de warmhoudfunctie en op afstand je waterkoker aanzetten dan heb je altijd water in de waterkoker staan. Dit is helaas niet zo goed voor je waterkoker. Lees er hier meer over. Daarnaast verwarm je continue meer water op dan nodig is en hiermee verbruik je onnodig meer energie. De behuizing van de waterkoker beschikt niet over een cooltouch en wordt heet. Wil je de waterkoker aanzetten vanuit de babykamer of slaapkamer of zolder? Bedenk dan dat je over goede wifi moet beschikken. Zoals bij alle andere apparaten op wifi is er een kleine  kans op hacken aanwezig, dus beveilig je netwerk op indringers.

Nog even door voor- en nadelen op een rij :

Bekijk de video van de Princess moments wifi serie: 

Reviews Princess Moments 

De waterkoker ontvangt goede beoordelingen. Wel klagen mensen over dat de behuizing heel heet wordt. Maar vooral het gemak van de app maakt deze waterkoker heel gebruiksvriendelijk. Lees de reviews op bol.com

Waterkoker met app en voice-control
Princess Wifi Moments 236060

Verkrijgbaar bij:

amazon.nl (€102,15)
blokker.nl (€127,99)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: mei 29, 2024 – 1:19 am

De 236060 Waterkoker is uit de serie Moments Breakfast Set van Princess. Naast de slimme waterkoker bestaat er ook de slimme broodrooster en koffiemachine in dezelfde mooie mat zwarte kleur. De HomeWizard Kitchen-app is beschikbaar voor Android en iOS.

Verkrijgbaar bij:

amazon.nl (€102,15)
blokker.nl (€127,99)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: mei 29, 2024 - 1:19 am

Verkrijgbaar bij:

amazon.nl (€102,15)
blokker.nl (€127,99)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: mei 29, 2024 - 1:19 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *