Beste waterkoker met 1 liter inhoud

Waterkoker 1 liter

Beste waterkoker 1 liter

Heb je een kleinere keuken of klein huishouden? Dan is een mini waterkoker met een inhoud van 0,5 tot 1 liter erg handig. Ben je van plan je waterkoker ook mee op reis te nemen, bijvoorbeeld naar de camping? Bekijk dan de beste camping waterkokers. De bekende winkels als Action, Hema en Blokker hebben kleine waterkokers in verschillende kleuren als Rood en Zwart. We bespreken ze hieronder.

Action, Blokker of Hema 1 liter Waterkoker

De Ketelbinkie van de Hema

Alhoewel deze niet precies 1 liter inhoud heeft (namelijk 1,2) hoort deze wel thuis is het lijstje mini-waterkokers. Het is een erg leuke witte snoerloze waterkoker die op een vuurtje lijkt te staan.

Deze waterkoker van de Hema heeft droogkookbeveiliging en slaat automatisch af als het water kookt. De Ketelbinkie is 360 graden draaibaar, zodat je hem in elke stand op het vuur kan zetten. De waterkoker is BPA en BPS vrij.

De ketelbinkie is verkrijgbaar in de winkel en webshop van de HEMA voor 37,50.

Blokker heeft een eigen merk RVS waterkoker

De BL-10106 is de eigen merk waterkoker van de Blokker met 1 liter inhoud.  Door het 2150 Watt vermogen is dit een snelle waterkoker. Ook deze waterkoker heeft droogkookbeveiliging en zodra het water kookt, slaat deze automatisch af.

Naast de ingebouwde anti-kalkfilter bevat deze waterkoker een indicator van het waterniveau en staat ie op een 360 graden draaibare voet. Al met al een zeer complete waterkoker van 1 liter voor deze prijs.

Blokker waterkoker BL-10112

Verkrijgbaar bij:

bol.com
blokker.nl (€24,99)
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:05 pm

De Action

Heeft momenteel geen waterkoker van 1 liter inhoud in het assortiment. Zodra deze weer verkrijgbaar is, zullen we deze hier bespreken. Wel zijn de 1,7 liter waterkokers beschikbaar. Bekijk deze hier.

Tristar WK-1331 waterkoker TIP!

camping waterkokerDoor het compacte formaat en het feit dat de koker snoerloos is past hij in elke kleine ruimte. Toch kun je er een flinke pot thee mee zetten, er kan voldoende water in.

Met een inhoud van 0,9 liter is deze waterkoker praktisch en compact, hij is ideaal voor kleine huishoudens. De kan is 360˚ draaibaar waardoor hij zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken is. De RVS behuizing maakt deze waterkoker stijlvol.

Wanneer de juiste temperatuur is bereikt is, slaat hij automatisch af. Daarnaast is de waterkoker voorzien van droogkookbeveiliging, waterniveau indicator en is hij BPA vrij.

Tristar WK-1331 waterkoker 1 liter

Verkrijgbaar bij:

bol.com
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:02 pm

Waterkoker 1 liter kopen

Voor het kopen van je waterkoker hoef je de deur niet meer uit. Alle grote webwinkels verkopen waterkokers met 1 liter inhoud en bezorgen deze vaak voor een kleine prijs, soms zelfs gratis, bij je thuis.

Waar moet je op letten bij het kopen van een 1 liter waterkoker?

Logischerwijs ben je op zoek naar een kleine waterkoker. Kijk dus even goed naar de inhoud. Een waterkoker van 0,5 l is echt mini, 1 liter is klein en 1,7 liter is de standaard.

Factoren waar je verder op kunt letten bij de aanschaf van je waterkoker zijn:

Kleur, temperatuur instellen, BPA-vrij, vermogen, gebruikt materiaal, warmhoudfunctie, kalkfilter en waternivo-indicator. Lees hier het complete artikel “Waar moet je op letten bij het kopen van een Waterkoker?

Verkrijgbaar bij:

bol.com
blokker.nl (€24,99)
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:05 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *