waterkoker die niet warm wordt

Een waterkoker die niet heet wordt aan de buitenkant noem je ook wel een safe tot touch waterkoker. Een safe to touch waterkoker is veiliger met inschenken. Hierdoor raak je de waterkoker altijd veilig aan, zonder dat je je handen brandt. 

 

Een waterkokers die niet heet wordt aan de buitenkant zijn fijn in huishoudens met jonge kinderen of met een kleine keuken. De behuizing wordt niet warm en straalt hierdoor geen warmte uit naar andere spullen op de aanrecht. 

Zijn dubbelwandige waterkokers ook veilig aan te raken?

Er wordt gezegd dat een waterkoker met een dubbelwandige behuizing niet heet wordt aan de buitenkant, maar dit is vaak niet het geval. Wel blijft het gekookte water in een dubbelwandige waterkoker langer warm. Dit is handig, want zo zet je de waterkoker gewoon op de ontbijttafel voor het drinken van meerdere koppen thee achter elkaar.

Welke waterkoker wordt niet heet aan de buitenkant? 

We hebben onderzoek gedaan naar waterkokers die niet heet worden aan de buitenkant. Hierbij ook gekeken naar overige functies zoals een warmhoudfunctie, snelheid, temperatuur regelaar en een 360 graden voet. Momenteel is er niet heel veel keuze uit safe to touch waterkokers. We hebben 5 goede waterkokers kunnen vinden met een koele buitenkant. Bekijk hieronder onze top 5 Safe to touch waterkokers. 

Top 5 beste safe to touch waterkoker: 

  1. Tefal Safe to Touch: goede prijs- kwaliteitsverhouding
  2. Siemens Sensor for Senses: temperatuur regelaar
  3. Tefal Flagship: roestvrijstaal
  4. Bosch TWK7203: zeer snelle safe to touch waterkoker 
  5. Bourgini waterkoker cool touch: goedkope en mooie waterkoker 

Tefal Safe to Touch KO3718

waterkoker die niet warm wordt buitenkantDe behuizing van de Tefal Safe to Touch KO3718 wordt niet heet aan de buitenkant tijdens het water koken. Hierdoor raak je de waterkoker altijd veilig aan, zonder dat je je handen brandt. Met een inhoud van 1,5 liter zet je in 1 keer een grote pot thee voor iedereen die aan je keukentafel aanschuift.

Mocht er iemand te laat zijn, dan houdt de waterkoker het water nog 30 minuten warm dankzij de dubbele isolatielaag. Je vult de kan gemakkelijk bij door op de drukknop op het deksel te drukken. De waterkoker is voorzien van een droogkookbeveiliging en een afgeschermd verwarmingselement.

Een zeer praktische waterkoker met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Siemens Sensor for Senses

Siemens waterkokerEen betrouwbare waterkoker die niet heet wordt aan de buitenkant is de zeer goed beoordeelde Siemens Sensor for Senses.

Deze waterkoker heeft een kooktijd van 120 seconden. Niet enorm snel maar compenseert dit met het gebruiksgemak. Je kunt kiezen uit 4 aparte temperatuurstanden. Zo kun je kiezen voor 70,°C 80°C, 90°C of 100°C. Schakel de warmhoudfunctie in om het water 30 minuten langer op temperatuur te houden. Zo schenk je meerdere koppen thee achter elkaar in, zonder dat je het water opnieuw hoeft te koken.

Deze waterkoker bevat details van roestvrijstaal aan de buitenkant en op de bodem van de waterkoker. De zijkanten aan de binnenzijde zijn gemaakt van BPA-vrij kunststof.

De waterkoker is verkrijgbaar in het zwart, grijs en in het rood.

 

Siemens TW86103P Sensor for Senses

Verkrijgbaar bij:

amazon.nl (€98,00)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:07 pm

Tefal Flagship KO8508

waterkoker die niet warm wordt buitenkantMet de Tefal Flagship KO8508 Waterkoker kun veilig en koel waterkoker. De dubbelwandige constructie houdt de warmte vast aan de binnenkant en zorgt er tegelijkertijd voor dat de buitenkant koel blijft

Ook kun je de temperatuur instellen door middel van een realtime digitaal scherm. Deze safe to toch waterkoker heeft vijf standen voor verschillende instellingen van 40 °C tot wel 100 °C. Handig voor groene thee drinkers of wellicht voor babyvoeding. 

Andere handige functies van deze waterkoker is een warmhoudfunctie van 30 minuten — zodat je op jouw gekozen moment van je warme dranken kunt genieten en een stevige basis waarop de waterkoker 360° kan draaien.

De inhoud van 1,7 liter is groot genoeg voor zeven koppen of mokken in één keer; ideaal voor al je warme dranken.

Ontvangt goede beoordelingen. Lees de reviews bij bol.com.

Bosch TWK7203 TemperatureControl7

snelle waterkoker groene theeDeze waterkoker is veilig om aan te raken. De waterkoker heeft een enorm snelle kooktijd van 70 seconden!

Naast dat deze waterkoker snel is, kun je ook kiezen uit 7 temperatuurstanden. Ideale waterkoker voor groene en witte thee. De waterkoker staat stevig op de houder. Op diezelfde houder vind je ook de touchscreen knoppen waarmee je de waterkoker instelt. Na het koken, blijft het water nog tot 30 minuten lang op temperatuur door de warmhoudfunctie. Handig, wanneer je toch onverhoopt wordt opgehouden. Zo kun je toch op de juiste temperatuur, het water voor jouw kopje witte thee inschenken.

Je hebt last van minder kalk door de afneembare kalkfilter.

Deze waterkoker is ook een Coolblue’s keuze!

De Bourgini waterkoker Cool Touch

waterkoker die niet heet wordtDe Bourgini waterkoker Cool Touch – 1,7 liter is een simpele maar mooie waterkoker met een inhoud van 1,7 liter en een koele behuizing. De dubbelwandige isolatie maakt deze zwarte waterkoker veilig om aan te raken als het water kookt. Dankzij de goede isolatie blijft het water ook langer warm. Hij is o.a. voorzien van een interne waterniveau aanduiding, een drukknop om veilig de deksel te openen en een verlichte aan/uit schakelaar. De waterkoker beschikt over een 3-voudige beveiliging: stoomafslag, droogkook- en oververhittingsbeveiliging en is geschikt voor rechts- en linkshandigen. Hele mooie waterkoker die niet heet wordt aan de buitenkant. 

 

Specificaties: 

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€58,00)
blokker.nl (€67,66)
amazon.nl (€140,10)
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:07 pm

Verkrijgbaar bij:

amazon.nl (€98,00)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:07 pm

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€79,99)
amazon.nl (€79,99)
blokker.nl (€89,99)
coolblue.nl (€90,00)
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:07 pm

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€42,69)
blokker.nl (€49,99)
amazon.nl (€49,99)
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:07 pm