Goedkope waterkoker, de 5 beste onder de 20 euro

goedkope waterkoker

Er zijn genoeg goedkope waterkokers verkrijgbaar. Echter is het wel de bedoeling dat de goedkope waterkoker van redelijke kwaliteit is en een normale levensduur heeft. Wat zijn goede goedkope waterkokers en wat kun je verwachten voor die prijs?

Veiligheid voorop! 

Waterkokers zijn door de jaren heen een stuk veiliger gemaakt. Toch worden er nog steeds goedkope waterkokers aangeboden waaraan een aantal belangrijke en veilige onderdelen ontbreken. Let hier dus op bij aanschaf. Een goede waterkoker heeft een verborgen verwarmingselement, een droogkookbeveiliging en een automatische uitschakeling. Dit voorkomt een hoop verspilde energie en ongelukken in de keuken. Daarnaast is het wel zo geruststellend als de goedkope waterkoker BPA-vrij is. 

Voldoende inhoud

Vaak zijn de kleine waterkokers een stukje goedkoper. Dit is vooral erg handig op de camping of voor een klein huishouden. Zet je geregeld thee voor meerdere personen of gebruik je het water om eten te koken? Dan is een inhoud van 1,7 liter beter geschikt. 

Wat is de beste goedkope waterkoker? 

Wij hebben 7 veilige en goedkope waterkokers onder de 20 euro op een rijtje gezet die naast een goede prijs ook goede beoordelingen ontvangen. De Princess staat ook in onze top 10 beste waterkokersGoedkoop hoeft geen duurkoop te zijn als het gaat om onderstaande waterkokers:

Beste goedkope waterkoker 2022: 

Waterkoker:Pluspunt:Check prijs:
1. Princess 236070Goede prijs/ kwaliteit
Beste reviews
Bij bol:
check prijs
2. Lidl waterkoker Silvercrest Goedkoop check prijs
4. Action WaterkokerGlazen waterkoker met LED-verlichting
Prijs ‘beste product’ ontvangen Duitsland
5. Bestron waterkokerGoede prijs/ kwaliteitcheck prijs
6. Eden ED 7003 Glazen waterkoker met LED-verlichting
Snel
Bij bol:
check prijs
7. Blokker BL 10001Glazen waterkoker met LED-verlichting
Prijs ‘beste product’ ontvangen Duitsland
check prijs
8. Blokker BL10201Duurzaam RVS check prijs

 

1. Princess 236017 goedkope waterkoker 

goedkope waterkoker De Princess 236017 waterkoker heeft een inhoud van 1.7 liter en kunststof behuizing. Deze goedkope waterkoker is voorzien van een verborgen verwarmingselement met een vermogen van 2.200 watt. Dit maakt de waterkoker snel. Doordat de Princess waterkoker afneembaar is van zijn basis, is de waterkoker 360 graden draaibaar. Het afnemen en terugplaatsen van de Princess 236017 waterkoker wordt hierdoor makkelijker en gebruiksvriendelijk voor zowel links- als rechtshandigen.

De Princess 236017 waterkoker beschikt over een ruime deksel met vergrendeling. In de waterkoker zit een anti-kalkfilter. De Princess 236017 waterkoker is voorzien van droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling. De extra brede waterniveaumeter toont duidelijk wanneer het water tot het maximum is gevuld. Lees de reviews op bol. 

Specificaties: 

2. Silvercrest waterkoker Lidl

lidl waterkoker Deze goedkope waterkoker van de Lidl heeft een inhoud van 1,7 liter. Doordat hij is voorzien van een STRIX thermostaat ben je verzekerd van een zeer veilig product. De deksel kan gemakkelijk geopend worden door middel van een drukknop. De waterkoker schakelt na verloop van tijd automatisch uit, is beveiligd tegen droogkoken en voorzien van een uitneembaar kalkfilter. De voet is 360 graden draaibaar waardoor je de waterkoker zowel naar links als naar rechts kan draaien. De waterniveau-indicator aan de zijkant is handig om een inschatting te maken hoeveel water je nodig hebt. 

De Silvercrest waterkoker is verkrijgbaar in het mint en in het zwart. Ontvangt prima beoordelingen. Lees ze in de Lidl-shop. 

Naast deze Silvercrest waterkoker heeft de Lidl nog meer betaalbare waterkokers zoals de Philips LHD9318/20 en de Silvercrest glazen waterkoker

Specificaties: 

19,99

Te koop bij:

Lidl waterkoker

3. Bestron goedkope waterkoker

goedkope waterkoker Deze goedkope waterkoker verwarmd water in enkele minuten, ideaal voor het bereiden van thee, koffie, soepen en instantgerechten. De Bestron waterkoker heeft een vermogen van 2200 watt en een inhoud van 1,7 liter. De behuizing is gemaakt van kunststof.  

De waterkoker heeft een 2-voudig veiligheidssysteem: automatische kookstop ter bescherming tegen oververhitting en een droogkookbeveiliging ter voorkoming van inschakelen in lege toestand. 

Je kunt precies zien hoeveel water er in de waterkoker zit door de transparante waterniveau-indicator. Zo kook je nooit onnodig veel water en bespaar je energie. De waterkoker staat goed vast dankzij de antislipvoetjes.  Verder heeft de waterkoker een geïntegreerd verwarmingselement en uitneembaar filter tegen kalk. Verkrijgbaar in veel leuke kleurtjes (zwart is wel het goedkoopste).

Specificaties: 

Prijs: 19,99

Te koop bij:

waterkoker amazon

4. Waterkoker Action

waterkoker action De Action heeft een aantal goedkope waterkokers in het assortiment. De meest verkochte waterkoker bij de Action is de Home Essentials waterkoker met licht. 

De waterkoker staat door het moderne design, erg stijlvol in elke keuken. Het blauwe ledlicht maakt ‘m een echte blikvanger op het aanrecht. Open de deksel met een druk op de knop en vul de glazen kan met water. Je ziet gemakkelijk hoeveel water erin zit. Zo kook je altijd precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Start de waterkoker met de schakelaar, daarmee zet je ook het ledlicht aan. Als het water begint te borrelen, lijkt het net een watershow in de kan. Wanneer het water kookt, schakelt het apparaat automatisch uit. Dat is wel zo handig en voorkomt droogkoken. Door de anti-kalkfilter blijft het water lekker schoon. Dit handige, moderne item komt in elke keuken uitstekend van pas.

Deze waterkoker heeft in 2020 de prijs gewonnen voor beste product in Duitsland. Dit is dezelfde waterkoker als de Blokker waterkoker BL 10001. 

Specificaties: 

De waterkoker is de koop voor 14,95 bij de Action

5. Eden ED-7003 Waterkoker 

goedkope waterkoker glasDe Eden ED-7003 goedkope waterkoker heeft een vermogen van 2.200W en garandeert daarom een kort kookproces. De glazen waterkoker is makkelijk in gebruik doordat je snoerloos kunt schenken en daarom de waterkoker mee kunt nemen naar de woonkamer voor een refill. Kook in no time water voor thee, pasta of een lekker soepje zonder kalkdeeltjes door het verwijderbare kalkfilter. 

De waterkoker is 360 graden draaibaar zodat je hem makkelijker kunt terugzetten. De Eden waterkoker is vooral erg praktisch. Meet precies de juiste hoeveelheid af middels de waterlevel indicator en door de droogkookbeveiliging slaat hij automatisch af als er te weinig water in zit. Daarnaast heeft deze waterkoker een verborgen verwarmingselement waardoor je bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken ook niet direct in aanraking komt met het warmte element.

Deze goedkope waterkoker is verkrijgbaar in een zwarte of glazen uitvoering. Lees de reviews op bol. 

Specificaties: 


Eden ED-7003 Waterkoker – 1,7L –  Zwart

Verkrijgbaar bij:

blokker.nl (€19,99)
amazon.nl (€29,99)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 – 1:05 pm

6. Blokker waterkoker BL-10001

goedkope waterkokerMet de Blokker waterkoker BL-10001 – glas kook je snel 1,7 liter water. Deze goedkope glazen waterkoker is voorzien van blauwe led-verlichting als hij aan staat, een anti-kalkfilter en waterniveau indicatie. Omdat het verwarmingselement is afgeschermd is deze beschermd tegen kalkaanslag, wat weer voor een langere levensduur van de waterkoker zorgt. 

De voet is 360 graden draaibaar waardoor je de waterkoker zowel naar links als naar rechts kan draaien.  Deze waterkoker met blauw licht wordt ook door de Action verkocht. Alleen goedkoper! Heeft in 2020 de prijs gewonnen voor beste product in Duitsland. De waterkoker is voorzien van droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling. Lees de reviews op Blokker.nl 

Specificaties: 

Prijs 14,95 – 19,95

Te koop bij: 

blokker waterkoker

6. Blokker waterkoker BL-10201

goedkope waterkoker RVSDeze goedkope blokker waterkoker heeft een tijdloos ontwerp, uitgevoerd in roestvrij staal. Een waterkoker van roestvrijstaal is het meest duurzaam en heeft een moderne uitstraling. Dankzij het uitneembare kalkfilter worden zelfs de kleinste kalkdeeltjes opgevangen en schenk je altijd helder water. De waterkoker heeft een vermogen van 2150 watt en dat maakt de waterkoker redelijk snel. 

De waterniveau-indicator aan de zijkant komt handig van pas om precies de juiste hoeveelheid af te meten: je kookt nooit meer dan nodig, waardoor je tijd en energie bespaart. De voet is 360 graden draaibaar waardoor je de waterkoker zowel naar links als naar rechts kan draaien. 

De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter. Wil je liever een kleinere uitvoering? Deze goedkope waterkoker is ook verkrijgbaar in een kleinere variant met een inhoud van 1,2 liter. 

Specificaties: 

Prijs: 20,99

Te koop bij: 

blokker waterkoker

  • Is een goedkope waterkoker veilig?

    Een goedkope waterkoker is veilig zolang er een droogkookbeveiliging op zit  en de waterkoker over een automatische uitschakeling beschikt. Belangrijk is ook om te controleren of de waterkoker vrij is van BPA.

  • Verkoopt de Action ook een waterkoker?

    Ja, de Action verkoopt waterkokers. Een populaire glazen waterkoker is de Home Essentials waterkoker en de spotgoedkope Tristar. 

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€18,49)
amazon.nl (€18,49)
blokker.nl (€46,99)
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:04 pm

Verkrijgbaar bij:

blokker.nl (€21,99)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:05 pm

Verkrijgbaar bij:

blokker.nl (€19,99)
amazon.nl (€29,99)
bol.com
laatst bijgewerkt op:: juli 20, 2024 - 1:05 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *